Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+2 oy
360 görüntü
Cep Telefonu Genel dizininde tarafından
Kullandığım Xiaomi note 10 pro da kameraya bağlanılamıyor hatası veriyor sürekli. Yazılımdan dolayı olduğunu düşündüğümüz için alt yazılımı yükledik ilk gün gayet iyiydi ama sonra telefon tekrar hata vermeye başladı ne yapmam lazım sorun nedir telefondaki?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından

Almış olduğumuz hata genel olarak donanımsal değil de yazılımsal hatalardan birisidir. O yüzden sizlerin dokunuşlarıyla birlikte sorunu giderebilmek mümkündür.

  • Telefonunuzda kamera bağlantısı yapılamıyor uyarısı aldığınızda telefonunuzda var olan bir uygulama kameranızı arka planda kullandığı için hata alıyor olabilirsiniz.
  • Dolayısıyla telefonunuzdan sırasıyla Ayarlar>Uygulamalar>Tümü>Kamera bağlantısını bulduktan sonra üzerine gelip tıklıyoruz.
  • Daha sonrasında ‘’Ön belleği temizle ya da Durdurmaya zorla’’ sekmelerine tıklayıp denemeyi tekrar gerçekleştirelim.
  • Sorunun giderilmesi gerekiyor eğer sorun giderilmediyse cihazınızın hafızasını kontrol etmeniz de yarar bulunmaktadır.
  • Hafıza dolmuşsa uygulama silmeniz gerekebilir.
  • Hatayı almadan önce hangi uygulamayı telefonunuza yüklediyseniz o uygulamayı telefonunuzdan silmenizde yarar bulunmaktadır.

Yukarıdaki ayarlarla kamera bağlantısı ile sorunu çözmelisiniz. Sorun devam ederse, yorum alanından bize söyleyebilirsiniz. Son adım olarak, telefonunuzun yedeğini aldıktan sonra, sıfırlama işlemini etkinleştirirseniz kesin bir çözüm elde edersiniz. Telefonunuzun %70 şarj oranına sahip olduğundan emin olun.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...