Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
173 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
Rüyamda Kabenin önünde bayan danscilarin oynadigini gordüm, bu ne anlama gelir bilen varmi?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından

Bugünkü Suudi Rejimin durumunu ve Vahhabilerin İslama ihanetini görmüşsünüz. Gidişat o yani. Ülkemizde nasıl 2023 diye bir gidişattan bahsediliyorsa Suudiler de "Hedef 2030" laikleşme diyorlar ve gerçekten de kutsal beldeleri dansöz doldurdular. Her neyse.

Rüyada oraları hak etmeyişine rağmen bazılarını kutsal mekanda görmek, maalesef İslam Dünyasında yaşanan ve yaşanacak olumsuzluklara işaret olabilir. Peygamber efendimiz (sallallahu aleyhi ve alihi) de benzer bir rüya görmüştür. Rüyasında Medine'de minberinde (sohbet verdiği yerde) maymunların cirit attığını görmüş ve dehşetle uykudan uyanmıştır. Kendisine sorduklarında bu rüyayı; hak etmeyenlerin kendi makamına geçeceğine yormuştur. "Benden sonra hilafet 30 yıldır. Ondan sonra zorba krallıklar o makamı işgal edecektir" buyurmuştur. Ve İmam Ali (a.s) ve İmam Hasan (a.s)'ın hilafetlerinin bitimi ile 30 yıl dolmuş. Sonrasında Muaviye ve Ümeyyeoğullarının yani Emevilerin zorba krallığı başa geçmiştir.

İsra Suresi 60. ayette Allah (subhanehu ve teala) Peygamberimizin bu rüyasına işaretle şöyle buyuruyor: Hani sana: "Muhakkak Rabbin insanları çepeçevre kuşatmıştır" demiştik. Sana gösterdiğimiz rüyayı ve Kur'an'da lanetlenmiş ağacı (soyağacını) ancak insanlar için bir imtihan kıldık. Biz onları korkutuyoruz ama bu onlarda büyük bir azgınlıktan başka bir şeyi artırmıyor.

Tefsirlerde bahsedilir ki bu lanetli soyağacı Ümeyyeoğullarıdır ve gerçekten de Peygamberimizin vefatından tam 30 yıl sonra müslümanlara musallat olmuşlardır. Sizin gördüğünüz rüya da buna benziyor. Şimdi de vahhabiler bu kutsal beldelere musallat olmuşlardır.

ves-selam.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...