Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+2 oy
396 görüntü
Bilgisayar Parçaları dizininde tarafından
Merhabalar, flash bellek doluydu TV de izledim. Daha sonra otg kablosu ile telefona taktım ve bütün dosyalar yok oldu. Silme gibi bir durum da olmadı hiç öyle bir soruyla karşılaşmadım. Şimdi tekrar TV ye taksam da gözükmüyor. Bellek de boş gözüküyor. Neden böyle oldu ve dosyaları geri alabilir miyim?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sakın format atmayı denemeyin. Bilgisayara takıp dosya kurtarma programı ile geri getirip getiremeyeceğinize bir bakın.

Bu tür sorunlar genellikle donanımı güvenli çıkarmayınca oluyor. Bilgisayarlarda "donanımı kaldır" demeden flash belleği çekip çıkarmak. Telefonlarda dosya kopyalama veya taşıma işlemi sırasında bellekle teması koparmak gibi şeyler bu sorunlara yol açıyor. Bazen de virüsler.
0 oy
tarafından
1 . USB flash bellek veya flash diski PC’ye takın. Windows Gezgini’ni açın > Araçlar > Klasör Seçenekleri’ne gidin > Görünüm Sekmesine gidin > “Gizli Dosyaları Göster”i işaretleyin. Bu, dosya ve klasörlerin gizli modda olmadığından emin olmanızı sağlar.

2 . Başlat Menüsü’ne tıklayın > Çalıştır > cmd yazıp Enter’a basın. Flash bellek verilerini göstermek için şu komutu yazın: attrib -h -r -s /s /d k:\*.* ve Enter’a basın. “K”yi flash belleğinizin harfiyle değiştirmeniz gerekir.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...