Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
613 görüntü
Bekar & Çıkma & Dating dizininde tarafından
merhaba arkadaşlar benim 4 aylık bir ilişkim var. onun bütün ailesi biliyor,ciddi düşünüyoruz. özellikle annesi bu ilişkinin olması için çok çaba harcadı başta olumsuz bakıyordum ama şimdi kendimi çok kaptırdım çok seviyorum, ama sevgilimin gerçekten beni sevip sevmediğini bilmiyorum. bazı şüphelerim var. sanki benim param için benimle birlikteymiş gibi hissediyorum. acaba onun beni gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlarım?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
merhaba arkadaşım. eğer sevgilin seni seviyorsa seni her türlü tehlikeden korur ve seni kollar eğer paran için beraberseartık kewndi taktiklerini kullan mesela senden sıkışıp para isterse yok de biryere gittiğinde hiç birşeye müdahale etme uzun bir süre yani 1 ay kadar onun üstünden geçin ki sana olan sadakatını ve hakikaten paran içinmi seninle olduğunu anlayabilirsin yani kısacası onu biraz yıprat.yıpratki seni ne kadar sevdiğini gör. evvvettt varmı başka sorusu olan :)))
0 oy
tarafından

Onla para harcadigin bir yere gitme bazen de de parami evde unutmusum fln de

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...