Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
76 görüntü
Genel Aile & İlişkiler dizininde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Merhaba İsmim Samet 18 yaşındayım. Almanya’da yaşıyorum herneyse ben 2 yıl önce yeni okulla geçtim okullun ilk gününde beridir sürekli bir kızla göz göze geliyordum okulda 2 haftam, kız cesaret edip yanıma geldi benimlen konuşmaya başladı kız ismimi sordu nerden geliyorsun falan filan tanışma faslı işte, sonra yarın beni otobüste gördü bana selam çıktı ell salladı bende salladım ell, ben normalde çok utangaç biriyim kızlarla aram iyi değildir çirkin falan değilim utangacım çok.

Bir zaman sonra kızla sadece göz göze geliyoruz bu, selam çıkma falanda yok. Sonra ben sınıf atladım tam onunla aynı sınıfa düşecekken kız maalesef sınıfta kaldı. Yeni geçtiğim sınıfta bu kızın ablası varmış tüm arkadaşları nerdeyse benimlen aynı sınıftaydı bizim sınıfa geliyordu bu durumdan yararlanan ben oldum daha çok muhabbet etmeye başladık aynı ortamlarda bulunuyoruz.

Bu kız artık o kadar bakmaya başladı ki yani anlamamak için mal olman lazım. Bir gün teneffüse çıkacam çıkmadan önce bir bankın yanında oturuyordu ablası ile ablası ismimi seslendi bende efendim dedim ablası sonra hiç dedi kız kardeşi ablasına baktı ben orada işkillendim burada bir şey var diye.

Aradan 3 ay sonra tüm Cesaretimi toplayıp kızın yanına gittim teneffüste arkadaşları yanındaydı seninlen biraz konuşmam lazım Dedim evet dedi gelirim neyse yanıma geldi yalnız ortamdayız ben konuya girdim Şu şekilde. Dedim yaşadığımız olayın farkındasın dimi nerdeyse 2 yıldır falan sadece göz göze geliyoruz oda evet dedi şuana kadar her şey tamam, Sonra kıza dedim bana karşı birşeyler hissediyormusun kısık tonla gözüme bakarak hayır dedi benim için orada hayat orada yıkıldı çünki evet cevabını alicamdan okadar emindimki bir anda hayır deyince affaldım üzüldüm.

Veya mal olan bendim Göz göze gelme olayına çok anlam yükledim herhalde. Neyse aradan 2 gün sonra bu kız beni instagramdan ekledi bende kabul ettim, sürekli attığım hikayelere bakıyor sizce bu kızın amacı ne Kızdamı yoksa çok utangaç yoksa sadece bir ego tatminimi onun için.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...