Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
167 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
Merhaba,
Evde her gün rutin olarak yaptığım bir işi rüyamda da yaptığımı gördüm. Hergün evde paspas yapıyorum. Bunu yaparken son zamanlarda bahçemize sık sık gelen kediler bazen bahçe kapısından evin içerisine de girdiği için sık sık kapıyı kontrol etmek zorunda kalıyorum ya da kapıyı kapatıyorum.

Dün gece rüyamda da yine evde paspas yapıyordum. Sonra birden aklıma kediler geldi. Ben bahçe kapısını aralık bıraktığımı sanmıştım. Kapının arkasında temizlik yaparken bir koltuk çekmiştim. Kapıda kedi olup olmadığını kontrol etmek için koltuğu tekrar yerine koydum.

Sonra kapının tamamen kapalı olduğunu gördüm. O anda çok şaşırdım. Kendi kendime "Kapıyı ben kapatmadım. Bu kapıyı kim kapattı?" diye sordum. Bir yandan kedilerin içeri girmediğinden emin olduğum için rahatladım. Ama bu rahatlama çok kısa sürdü. Sonra kapının kapalı olması beni kötü hissettirdi. Sanki hayatta önümdeki kapılar kapanacakmış gibi düşündüm. Uyanığımda bu kötü his devam etti. Beni biraz endişelendirdi.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...