Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+2 oy
142 görüntü
Politika dizininde tarafından
tarafından yeniden dizinlendirildi
A ülkesinde 2020 yılının Eylül ayında başkanlık seçimleri yapılacaktır. A ülkesi 2020 yılında ekonomik sorunlar, terör, sınır ötesi operasyonlar ve dünyayı saran pandemi ile mücadele etmiş ve mevcut devlet başkanının bu konularda hem başarılı hem de başarısız politikaları olmuştur.

Vatandaşlar da bu politikalar sonucu iki ayrı kutupta yer almışlardır. Seçimlerde yeniden aday olan devlet başkanı dışında 2 aday daha başkanlık seçimlerinde yarışacağını açıklamıştır. Mevcut devlet başkanı kendisini muhafazakâr olarak tanımlarken; diğer adaylardan biri liberal, diğeri de sosyalist olarak tanımlamaktadır.

Buna göre 3 adayın her birinin uygulayacağı “siyasal iletişim” kampanyalarını A ülkesinin içinde bulunduğu konjonktürel durumu da göz önüne alarak ayrıntılarıyla anlatınız.

Bu anlatım sırasında her aday için ayrı bir siyasal iletişim kampanyası hazırlamanız, slogan, logo ve vaatler gibi ayrıntıları kullanmanız önem taşımaktadır. Ayrıca siyasal iletişim kampanyaları sırasında adayların kitle iletişim araçlarını nasıl kullanması gerektiğini de tartışınız.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...