Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
325 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından
Merhabalar, ben bugün çok etkilenerek bir rüyadan uyandım. Rüyamda abim annem ben ışıksız bir evdeyiz ve dışarda inanılmaz bir kargaşa var. İçeri girmemeleri için kapıyı iyice kilitliyorum ama çok korkuyorum girecekler diye. Evin bir odasında da bi kaç insan var.

O odaya giriyoruz ve o odada bir tabut var. Tabutun içinde siyah kefenli yaşlı bir kadın var. Kadının yüzünü görmüyorum ama güzel anılarımız olduğu aklıma geliyor. Yüzünü görmekten ve tabutuna dokunmaktan da çok korkuyorum. Rüyam boyunca sebepsiz ve çok yüksek bir korku vardı yani içimde.

Annem ve ordaki insanlar bu ölüyü tabutu tabuta benzeyen başka bir şeyin içine koymak için hazırlanıyorlar. Normalde ölüyü toprağa gömünce işlem tamamlanır ya burda da onun içine koyarsak bitecek gibiydi. Tam onun içine koyarken ölünün nefes aldığını hatta uykuya benzer horlama sesi olduğunu duydum. Bunu söyledim ve herkes de duydu. Ama onun öldüğüne herkes emindi ve bunun Allah'ın bir hikmeti olarak görüyorduk.

Yinede onun içine koydular ve rüyam bitti. Uyanır uyanmaz da karabasan geldi ve silüetli bir şekilde ama yüzünü görmedim annem sandım. Ama bir ses onun annem olmadığını söyledi ve dua etmek istedim ama bütün duaları unuttum. Sadece ihlası hatırladım okudum ve görüntü gitti ama uyandıktan sonra o korku bir süre üstümden gitmedi.

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...