Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
344 görüntü
Cep Telefonu Genel dizininde tarafından

Çocuğun telefonunu takip etmek için casus yazılım kullanan var mı?

androidcasus gibi sitelerde tarif edilenler doğru mu? Kullanmak istiyorum ama emin değilim.

Böyle bir terrübeniz olduysa paylaşabilirseniz çok sevinirim.


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

2015 ‘in En İyi 5 Cep Telefon Casus Yazılımı

#1 – mSpy (iPhone ve Android için En İyi Ebeveyn Kontrol Yazılımı)

cep telefon casus-Mspy mSpy, size esneklik sağlayacak katmanlı fiyatlandırmasının yanı sıra uzun bir özellik listesine sahip diğer bir cep telefon u takip yazılımı ürünüdür. Burada listenen diğer casus telefon uygulamaları gibi, mSpy metin mesajlarını ve anında mesajlaşmaları görüntüleme, e-postaları okuma, GPS konumunu, gelen ve giden telefon çağrılarını izleme, internet kullanımını izleme, kullanıcıların takvimine ve adres defterlerine erişme ve akıllı telefonlarla çekilen fotoğraflarla videoları görme gibi telefon takip programının bütün temel işlevlerini yerine getirmektedir.

mSpy cep telefon u takip çisi diğerlerinde bulamayabileceğiniz oldukça benzersiz bazı özelliklere sahip. Bunlar:
1. Websitelerini ve uygulamaları engelleme: Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızın yetişkin içerik barındıran siteleri ziyaret etmesini istemezsiniz. Yetişkin içeriğin çocuklarınız için uygunsuz olması bir yana, yetişkin içerik aynı zamanda inanılmayacak derecede zaman israfıdır. mSpy’la tarayıcı geçmişini analiz edebilir, nereye girdiklerini görebilir ve engellenmesi için internet adresleri ve uygulamalar girebilirsiniz.
2.WhatsApp, Viber, Facebook, Snapchat, Skype takip: anlık mesajlaşma uygulamalarında gerçekleşen aktivitelerini görmek hem Android telefonlarında hem iPhone larda mümkün.
3.Klavye tuş vuruşlarını kaydetme kapasitesi: Tuş vuruşlarını kaydetmek çok kullanışlıdır çünkü izlenen cep telefon undaki her mesajı takip edebilirsiniz — hatta bu mesajlar mSpy tarafından desteklenmeyen sohbet uygulamalarından gönderilmiş olsa bile. Bu özellik yalnızca Android cihazlarda kullanılabilir.
4.Gelen çağrıları sınırlandırma: mSpy tarafından sağlanan gelen çağrı filtresinin nerede kullanışlı olacağına dair bir örnek olarak, bir yabancının çocuğunuzla iletişime geçmesi verilebilir. Bundan başka, çocuğunuzla iletişme geçmesini istemediğiniz, daha önceden tanıdığınız birçok arkadaşı olabilir.
5.Bölgesel konum takip: Bölgesel konum özelliği ne zaman isterseniz çocuğunuzun ya da çalışanınızın sınırlı olarak işaretlenmiş bir bölgeye girdiğini ya da çıktığını öğrenmenize izin verir.
6.Kablosuz Ağlar: Hedef telefonun bağlandığı her kablosuz ağ noktası hakkında bilgi toplanmasıyla daha doğru cihaz koordinatlarına erişin.
7.Jailbreak Yapılmadan mSpy: Jailbreak yapılmasını gerektirmeyen mSpy iPhone casus uygulaması yayınlandı! Şimdi jailbreak yapılmamış bir iPhone ‘u birkaç dakika içinde takip edebilirsiniz. Hatta uygulamayı cihazın kendisini yüklemeye ihtiyacınız bile yok. Bunun yerine etkinlikler iCloud hesabınızdan çıkarılabilir ve web tabanlı bir kontrol panelinden görülebilir.
8.7/24 Müşteri Desteği: Diğer şirketler de bu hizmeti sunuyorlar, ama mSpy ‘ın yaptığı ölçüde değil. Çoğu şirket size bir ya da iki iletişim kanalı verir – genellikle telefon ve e-posta. mSpy, onlarla iletişime geçmeniz için dört yol sunar: telefon, e-posta, canlı sohbet ve Skype.


#2 – Highster Mobile (Android Telefon ve Tabletler için En İyi Casus Yazılım)

cep telefon casus highster-mobile Highster Mobile Pro Edition etraftaki paranın karşılığını en iyi veren cep telefon casus programlardan biri. Bir cep telefon unu bütün yönleriyle takip etmenize yardım edecek özelliklerle donatılmış, ama FlexiSPY Extreme’in gelişmiş özelliklerinin birçok kısmına sahip değil. Bununla birlikte, çoğu kullanıcının kullanışlı bulacağı şunlar gibi bir grup özelliğe sahip:
•Sosyal Medya Takip
•Gerçek Zamanlı GPS Takip
•Gizli Kamera
•Arama Takip
•Fotoğraf ve Video Günlüğü Takip
•Tarayıcı Geçmişi Takip
•Kişiler ve Takvim Takip
•Metin Mesajı Takip


#3 – FlexiSPY (iPhone ve iPad için En İyi Casus Yazılım)

cep telefon casus Flexispy FlexiSPY, test ettiğim en iyi akıllı telefon casus yazılım lardan biri. FlexiSPY, 2005’ten beri cep telefonu casus yazılım hizmeti sunma işindedir. Mobil telefon kullanımını takip etmenize yardımcı olmaya uygun en gelişmiş özelliklere sahip ve iPhone, iPad, Android, Blackberry ve Nokia Symbian’ın dahil olduğu çok çeşitli mobil plaftormlarda bulunabiliyor. Dakikalar içerisinde FlexiSPY casus uygulamasını şunlar gibi aktiviteleri kaydetmek için indirebilir ve yükleyebilirsiniz: Metin mesajları, telefon aramaları, GPS konumları, Facebook, Viber, BBM, iMessages, WhatsApp sohbetleri, Skype mesajları, fotoğraflar ve videolar, e-posta, ziyaret edilen websiteleri ve daha fazlası.

FlexiSPY’da bulamayacağınızsa websitelerini, uygulamaları, kişileri ve telefon numaralarını engelleme kapasitesi. Bununla birlikte, bu engelleme özellikleri bu tarz yazılım ların gizlilik niteliğini açığa vuracağından dolayı önemli olmayabilir.

Öyleyse FlexiSPY’ı kullanmalı mısınız? FlexiSPY’yı kullanmayı yalnızca jailbreak yapılmış iPhone ve iPad’lerde öneriyoruz. Android cihazda da kullanmayı denedik ve çalıştı, ama cihazın rootlanmış olmasını gerektiriyor. Uygulama ileri düzey kullanıcılar için tasarlanmış. Eğer ileri düzey bir kullanıcı değilseniz ya da root’lama terimine alışık değilsenizHighster Mobile ile başlamanızı daha çok öneririz.

Maliyet: FlexiSPY Premium sürümü – 149 dolar, FlexiSPY Extreme sürümü – 349 dolar (1 yıllık lisans)

#4 – iKeyMonitor

cep telefon casus IKeyMonitor iKeyMonitor, SMS, WhatsApp mesajları, tuş vuruşları, şifreler, websiteleri, ekran görüntülerini kaydeden ve e-postanıza detaylı rapor gönderen basit ama güçlü bir cep telefon casus uygulamasıdır.

IOS 7.0.4’lü iPhone 5’imde test ettik ve gerçekten iyi çalışıyor. Android’de de çalışıyor olmalı. Arayüzü temiz ve kullanımı kolay, ayrıca ne yapması gerekiyorsa onu yapıyor.

İşte iKeyMonitor’ü eşsiz yapan bazı şeyler:
•Ücretsiz 3 gün deneme
•Yazılan her tuş vuruşunu takip etme
•Girilen şifreleri takip etme
•Belirli aralıklarla ekran görüntüsü alma
•Çoklu dil desteği


#5 – PhoneSheriff

cep telefon casus phonesheriff PhoneSheriff, iPad ve iPad mini dahil, herhangi bir iPhone, Blackberry, Android telefon ve tabletin BÜTÜN etkinliğini takip etmeye imkan veren harika bir cep telefon izleme ve takip etme yazılımı. İzlemek istediğiniz cihaza uygulamayı yüklemek aşırı kolay. Bu tarz yazılım larda bulunan çağrı kaydetme, GPS konum takip, SMS ve e-posta mesajlarını okuma, tarayıcı geçmişini görme ve çekilen fotoğrafları/videoları kaydetme gibi olağan özelliklerin hepsine sahip.

Aynı zamanda kullanışlı bulabileceğiniz bazı ek özellikler de var:
•Sosyal ağ takip
•Zaman sınırlamaları oluşturma
•Bölgesel Konum Uyarısı
•Küfür Uyarısı
•Servisleri engelleme

0 oy
tarafından

Merhaba, uzun yıllardır casus yazılımlarla ugrasan biri olarak, bu tür casus telefon takip programlarının cocugunuzun guvenligini saglamada gercekten cok faydalı olabildiklerini soyleyebilirim. Bu sekilde cocuklarınızın yanında olmadan bile her zaman nerede oldugunu, neler yaptıgını, kimlerle konustugunu veya chat'lestigini ogrenebilirsiniz. Cocuklarımıza guvenmemiz cok onemli tabi ki ama sunu unutmayın: Guvenmek iyidir ama kontrol etmek daha iyidir.

Sunu da unutmayın ki bu tür telefon takip programlarının kullanimi yasal cerceveler icinde olmalıdır. Umarim cevabım faydalı olmustur.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...