Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
1,4b görüntü
Bekar & Çıkma & Dating dizininde tarafından
iyi günler faceten biri beni ekledi ve tanışmak istedi daha sorada konuşmalardan anladım ki eski sevgililerimden biriymiş kim olduğunu bitürlü sölemio acaba ben onun kim olduğunu nasıl öğrene bilirim yardımcı olurmusunuz

bana unutamadığın biri olup olmadığını sordu ve eskilerde canını yaktığın birisiyimdir dedi yardım edermsnz nasıl çözücem kim olduğunu

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Her eski sevgilinizle yaptığınız özel bir şeyler olmalı, zarflar atın ve tuzak sorularınıza düşerse kim olduğunu belli etmiş olacaktır.

Yalnız her insanın yüksek ya da alçak da olsa bir zeka seviyesine sahip olduğunu unutmayın. Sorularınızı sorarken açık da sormayın, zarf attığınızı da belli etmeyin. Eğer bu meziyete sahip değilseniz kim olduğunu öğrenmeniz pek de mümkün olmayabilir.

İyi şanslar.
–1 oy
tarafından
kimse kim. eski sonuçta. salla gitsin. hem söylemiyorsa şöyle bir olay da olabilir. adamın teki (seni tanıyanlardan biri, arkadaşların falan) sahte hesap açmıştır. seni yoklamak geçmişini öğrenmek, ağzından laf almak istiyor olabilir.
0 oy
tarafından

Turuncuya katılıyorum arkadaşım! Face'te ne sapıkların olduğunu tahmin edebilirsin. Al sana kaynak nelerin olduğunu görürsün.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...