Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
689 görüntü
İnternet & Web & Dolaşım dizininde tarafından
seslisohbet sitelerine Nasıl Active X yüklenmiyorsa girilebilirim?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
Sesli sohbet sistemlerinde devamlı olarak karşınıza çıkan, bir çok kişinin kafasında soru işaretleri bırakan ActiveX denetimi hakkında bilgiler vermeye çalışacağım. ActiveX denetimi, İnternet Explorer kullanıcılarının karşı taraftan bilgisayarlarına yükledikleri küçük bir yazılım paketidir. Sesli Chat sitelerinin tamamı ActiveX denetimine ihtiyaç duyar ve bilgisayarınıza yüklemenizi ister. Yüklemeden odalara bağlanabilmeniz nerdeyse imkansizdır. ActiveX denetimleri yayımcısının adıyla resmi olarak imzalanır, buda bilgisayarınızda kullanıp, kullanmayacağınıza olanak sağlar. İmzalanmamış ActiveX denetimleri İnternet Exlorer tarafından engenlenir, bilgisayarınıza yüklemeniz engellenir.
 Sesli sohbet ActiveX denetimi odalara ilk girdiğinizde üst tarafta; Yükleyip, yüklemeyeceğiniz hakkında uyarı olarak karşınıza çıkar. Ancak bazı tarayıcılar ActiveX denetimini desteklemediği için odalara bağlanmada sorun çıkabilir. Özellikle Firebox, safari gibi tarayıcılarda sorun çıkmaktadır. Yapılan testler sonucunda en sağlıklı Activex denetimi İnternet Explorer 7′de yüklenmiştir. Herhangi bir sorundan dolayı denetim yüklenmiyorsa, yüklemeyi opsiyonel olarak yani manuel olarak yapmanız gerekmektedir.
 Sesli sohbet Activex Denetimi Buradan bilgisayarınıza kurabilirsiniz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...