Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
111 görüntü
İngilizce dizininde tarafından
ünlü olmanın daha çok avantajı vardır. mesela paran olur. her istediğini yaparsın. parası olmayan ünlü var mı? ya da insanlar sana saygı duyar. saygı duyulacak biri olmak için ünlü olmak şart değil ama en azından önemli bir faktör. ünlü olunca insanlar senin söylediklerini dinliyor. ama ünlü olunca da insanların çok fazla üzerinde oluyor. istediklerini yapmak çok kolay olmuyor ve diğer insanlardan farklı oluyorsunuz. ama ünlü olmakta bu yüzden zor değil mi?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

+1 oy
tarafından

Çok acele çevirmdim ama sanırım böyle birşey olur heralde.... :)

Being rich has so many advantages.  For example, you have so much money, you can do whatever you want. Is there a famous person who don’t have any money? Or people respect you, I know you do not have to be famous in order to get respect, but being famous is an important factor. People will pay more attention to you if you are a famous person. Also being famous is not always nice, people want to know whatever you do. It won’t be easy whatever you want to do, you might lose your freedom. I guess being famous is difficult if you look from this perspective

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...