Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

0 oy
1,4b görüntü
Cinsel Sağlık dizininde tarafından
Vajinal Estetik - Vajinoplasti Nedir?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
Vajinal Estetik (Vajinoplasti)Estetik Vajinal Cerrahi (Vajinoplasti,Vaginal rejuvenation)
Vajinoplasti, vajina çevresinde oluşan fazla yumuşak dokunun çıkarılarak vajinayı daha sıkı hale getirme operasyonudur. Doğum yapma ya da yaşlanma sonucunda vajina, çevresindeki kaslar ve yumuşak dokunun kuvvetini kaybetmesi sebebiyle genişleyebilir. Bu genişleme sebebiyle cinsel ilişki sırasına alınan haz, hem kadında hem erkekte ciddi oranda azalır. Vajinoplasti operasyonu, vajina çapını daraltarak sürtünmeyi dolayısı ile hem erkeğin hem kadının ilişkiden zevk almasını sağlar.  
Eksternal Vajinoplasti (Dış Vajinoplasti)
Labioplasti anlamına gelir. Labiumlar genellikle vajina dudakları olarak da bilinir.  Bazı kadınlarda, uzun ve asimetrik labialar, cinsel haz açısından problem yaratabilir. Çirkin görünüm sebebi ile psikolojik travmaya sebep olup her iki partner için cinsel istekte azalmaya yol açar. Bu sorunun saklanması, utanma sebebiyle profesyonel yardım almaktan kaçınma tedaviyi uzun yıllar geciktirmekte ve bir çok çiftte sorunlara yol açmaktadır. Eğer böyle bir sorununuz varsa bu sorunu gidermek çok kolaydır.  Dış Vajinoplasti, muayenehane şartlarında, lokal anestezi altında gerçekleştirilebilen basit bir işlemdir. İşlem yaklaşık 30 dakika sürer. İyileşme 2-3 gün sürer. Şişlik 1-2 haftada geçer. Bu işlem sonucunda daha genç, daha mutlu, konforlu ve güvenli bir cinsel hayat elde edilir.
Vajinal Gençleştirme- Vajinal Rejuvenation Vajinoplasti
Vajinayı daraltıp, pelvik kasları güçlendirerek cinsel mutluluğu gençlik yıllarındaki haline döndürme işlemidir. Bildiğiniz gibi yaş ilerlediğinde deri yumuşamaya, gevşemeye ve kırışmaya başlar. Aynı süreci vajina da geçirmektedir. Özellikle doğum sonrası vajinal doku, pelvik taban ve pelvik kaslar gevşer ve genişler. Bir balonu şişirip söndürdüğünüzde balon hiç bir zaman ilk haline dönemez.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...