Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
256 görüntü
Aile dizininde tarafından

Arkadaslar babam ve cevrem yuzunden eski sevdigim ve 2 sene emek verip hocalarin gozune girdigim okuldan nakil aldim ve simdi ki durumum ne hocalarin ders isleyisinden bir sey anliyorum ne de okulu ve cevresini seviyorum. Isletme okumak benim hayalimdi fakat cevrem is yok diyip beni zorla mf okutturdular. Babamla konustum konulari anlamiyorum okulu sevmiyorum diye.

Ama onun dedigi tek sey istersen okulu birak istersen sinifta kal seni yine de nakil almam diyor. Okula alismaya dersleri sevmeye calisiyorum gunde 5 yeri geliyo 10 saat ders calisiyorum ama yapamiyorum. Ne yapicam bilmiyorum elim kolum bagli kaldi. Bi ara babam dedi ki eski okuluna seni gonderirim fakat seni hayatimdan silerim dedi. Istersen o okulda 1. Bile olsan senin bir daha yuzune bakmam dedi.

Yine kabul ettim gelecegim icin. Cunku sadece o okuldaki hocalari anliyorum. Ne yapicam bugun okula gitmedim belki ciddi oldugumu anlarlar diye de yuzume bile bakmadilar. O okula gitmeye devam edersem sinifta kalicam ne yapabilirim lutfen yardimci olun.


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...