Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
194 görüntü
Rüya Tabirleri - Fal dizininde tarafından

Eniştemle içimizden gelen bir ses ile ölü bir kız çocunun site içerisine gömülü olduğunu anladık. Son derece  içimizdeki bi burukluk hissediyorduk.Ben ölü bir kız cocuğu oldundan emindim ama yerini bilmiyordum. Eniştem gine içinden gelen bir ses ile ölü kız çocuğunun yerini buldu ve parke taşlarını tek başına söktü.

Gine tek başına toprağı yarım metre kadar kazdı. Ben sadece izliyordum ve dedim ki burayı boşuna kazdın burada değilmiş dedim. Az Sonra toprağın üstünde küçük bir çocuk boyunda 2 yada 3 parçadan oluşan gazete parçası belirlenmeye ortaya cıkmaya başladı ve tamamen ortaya cıktı. Eniştem gazete parçalarını kaldırdı. Altında kız çocuğu kendinden geçmiş haldeydi ve yaşıyordu gözleri kapalıydı.Ben çok şaşkındım. Enişteme bu nasıl olur nasıl yaşayabilir dedim. Oda burası arada sırada sulanıyor. İçeri sızan sular sayesinde hayatta kalmış olmalı dedi.(Rüya işte).

Ben Hemen kucağıma aldım kucağımda dik bi vaziyette koluma otutturdum çocugun gözleri açık bi vaziyetteydi terliydi ve bitkindi. Hemen eve çıkarttım onu düzeltecek bişiler aradım. Bardakta içi dolu su buldum elimle ağzına götürdüm. Bi parça içti. Hala bitkindi. Karnını doyurmalıydım hiç bişi bulamadım. Mutfakta bi köşede daire şeklinde dilimlenmiş salatalık buldum bir parçasını aldım çocuğun eline verdim. Oda küçük ıssırıklarla yemeye başladı


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...