Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
151 görüntü
Avukata Sor dizininde tarafından

12. sınıfım Şimdi Arkadaşlar Ben çalıştım 6 Hafta boyunca adam bana işe girerken 60 tl para verıcem dedı haftalıgın falan öyle işte daha sonra 1 ay olmasını bekledım belki ozaman verir falan yine vermedi sonra hocayla konuştum tamam aradı falan özür dilemiş işte sonra 1 hafta daha gittim yine vermedi daha sonra ailem gitti adamla konuşmaya yok demiş "vermem enayımıyım ben para vericem" "Neymiş okul zorla stajyer yolluyormuş Benim elemana ihtiyacım yok demiş madem yoksa her hafta beni sürekli haftasonları çalışmaya çağırıyordu bende gitmiyordum." falan diye Kış stajı yapıyorum bana saf falan demiş acaip sinirlendim parasında değilim ama şikayet edebilirsek nereye ederiz nasıl ederiz ve bunun sonucunda ne olur? 

Ve ayrıca staj evraklarımda askeri ücretin 3te 1 rini vermek zorunda falanda yazıyor evraklarımda onu imzaladı kaşesi herşeyi var. 

şu an Staj yerim değiştirildi ama ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum..


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...