Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
243 görüntü
Askerlik dizininde tarafından

Merhaba arkadaşlar, 

 Ben yüksek lisans eğitimi görüyorum. Askerliğim 31.12.2017'ye kadar tecilli. Üniversiteyi 6 Şubat 2018 de bitireceğim. Şubat celbine yetişmek istiyorum çalıştığım şirket iyice kötüye gidiyor tazminatımı alamadan gitmek istemiyorum ayrıca evlenmem gerekiyor vs. vs. o nedenle ne kadar erken gitsem o kadar iyi benim için. Şubat celbine yetişmek için Kasım ayında tecil bozdurmak gerektiğini biliyorum ancak eğitimim devam ederken tecilimi bozdurabilir miyim onu bilmiyorum. Askerlik şubesindeki memurlar herhangi bi bilgi vermedi. Bende arada kaldım burda belki tecrübesi olan bir arkadaşa denk gelirsem bana bilgi verir diye düşündüm. Kasımda tecili bozdurmayıp 2017 sonunda tecilin bitmesini beklersem yine Şubata yetişir miyim onunda bilgisini rica ederim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..


     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
Benim bildiğim kadarı ile tecilini bozdurabilirsin,ama senin yerinde olsam bağlı bulunduğum askerlik şubesi ile herhangi bir sivil memura bu durumu izah etmen,en doğru bilgiyi onlar vereceklerdir..

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...