Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+1 oy
623 görüntü
Genel - Bilgisayar & Internet dizininde tarafından
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden yaptığım alışveriş vb. diğer aktivitelerde kendimi pek güvende hissetmiyorum, bu kişisel bilgilerin paylaşımı konusunda özellikle.Sizin daha önceden denediğiniz,pratik bir çözüm yolu var mı acaba, bana biraz detaylı olarak bahsedebilir misiniz?

     

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 cevap

0 oy
tarafından
en güvenlisi offline alışverişdir :) şaka bir yana... bende bu konu ile çok ilgileniyorum ne de olsa internetden alışveriş etmeyi yaşımdan dolayı biraz yadırgıyorum. bu konuda kredi kartı veya paypal gibi şeylerde herzaman aklımda bir soru işareti kalırdı. ben istemesem de oğlum sürekli internetde gördüğü birşey ister. bundan dolayı laf kavgamız da olmuşdur. o diyor 'sen bana güvenmiyorsun' ben diyorum 'sana güveniyorum ama internete güvenmiyorum'

neyse geçende kullandığım yeni çıkmış birşeyi tavsiye edebilirim. benzin istasyonundan satıl aldığım paysafecard diye birşey. 10, 20, 50 veya 100 liralık diye hiç kayıta gerek olmayan bir kart alıyorsun. bunu üstündeki şifre ile internetden alışverişini yapıyorsun. ben 20 liralık oğluma hediye ettim ve bununla internetden istediğini alıyor benim de başım ağrımıyor artık.

internet sitesinden sana en yakın bayı nerede diye bakabilirsin. benim işime çok yaradı. ilk kez aldığımda şüpheli idim ama sonradan çok memnun oldum. inşallah senin de işine yarar ve sorunu cevaplamış oldum.

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...