Merhaba, Sorugonder.Com'a Hoşgeldiniz. Lütfen soru sormak için hemen ÜYE OLUNUZ veya GİRİŞ YAPINIZ

+2 oy
234 görüntü
Doktora Sor dizininde tarafından
Merhaba öncelikle elinize sağlık çok güzel bir grup. Bende şubatta askerim nasipse. Eğer bilginiz varsa benim sorum sağlık ile ilgili olacak. Ben 8 sene önce böbrek kanal darlığı sebebiyle ameliyat oldum. sağ böbreğime katater yerleştirdiler. şu an da sağ böreğim %52 sol böbreğim ise %47 fonksiyon işlevi görüyor. Biraz çekingen ve ihmalkar olduğum için hiç gataya sevk istemedim. 2-3 saatten fazla ayakta kalmakta ve hafif sporlarda bile böbreğimde şişme gerçekleşiyor. Raporlarım falanda mevcut. ben şimdi acemi birliğinde ne ile karşılaşırım nasıl bir yol izlemem lazım. Eğer yardımcı olursanz çoookk sevinirim. tekrar elinize sağlık Allah kolaylık versin.
kapalı

     

1 cevap

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap

Kardeşim sen gataya sevk ettirmemekle yanlış yapmışsın.

Ancak acemi birliğinde ilk günlerde rahatsız olduğunu ve raporun ile revire çıkmak istediğini belirt, ondan sonrada görüşeceğin doktorlara rahatsızlığını anlat,eğer uygun görülürse askeri hastaneye sevk edilirsin burada yapılacak tektikler sonucu rahatsızlığından dolayı terhis edilebilirsin....

Sorugonder.Com size bilginizi paylaşırken kol saati kazanma fırsatı veriyor. Aşağıda gördüğünüz kol saatleri sizi bekliyor. Nasıl mı? Tıklayın öğrenin..!

15,5b soru

3,5b cevap

105 yorum

19,7b üye

...